TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Rántott hal karfiolrizzsel

Hozzávalók 4 személyre:
4 szelet halfilé
10 dkg liszt
2 tojás
10 dkg zsemlemorzsa
kókuszolaj a sütéshez
1 fej karfiol
1 csokor petrezselyem
2 ek. olívaolaj

Elkészítés:
1. A halat sózzuk, borsozzuk, majd panírozzuk. Először lisztbe, majd a felvert tojásokba mártogatjuk, végül pedig zsemlemorzsába forgatjuk. A panírozott húsokat forró kókuszolajban kisütjük, majd konyhai papírkendőre szedjük lecsepegni.
2. A körethez a karfiolt megtisztítjuk és mixerben apróra vágjuk. A petrezselymet is felaprítjuk. Serpenyőben kevés olívaolajon rövid ideig sütjük a "karfiolrizst”, hogy roppanós maradjon. Közben a petrezselymet is hozzákeverjük. A halhoz tálaljuk.

Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 560 kcal

További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a Recepttár.hu oldalon talál!

Fotó: Recepttar.hu