TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Sonkás tortellinisaláta

25 dkg húsos tortellini (készen kapható)
15 dkg csiperke
3 db piros retek
10 dkg szeletelt füstölt sonka
1 csokor petrezselyem
3 ek. olívaolaj
1 kis pohár tejföl
1 tk. mustár
Elkészítés
1. A tortellinit bő sós vízben megfőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. A gombát, a retket
megtisztítjuk, felkarikázzuk. A füstölt sonkát vékony szeletekre vágjuk, a
petrezselymet leöblítjük, leszárítjuk, felaprítjuk.
2. A főtt, kihűlt tortellinit salátás tálba szórjuk, majd hozzáadjuk a gombát, a sonkát, a
retket. Megszórjuk az aprított petrezselyemmel, meglocsoljuk az olívaolajjal, és lazán
összeforgatjuk.
3. Végül a tejfölt a mustárral, sóval, borssal simára keverjük, és meglocsoljuk vele a
salátát. Hidegen kínáljuk.
Munka: kb. 25 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 422 kcal

További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a Recepttár.hu oldalon talál!

Fotó: Recepttar.hu