Töltött bundás kenyér
Hozzávalók 4 darabhoz
8 szelet szikkadt szendvicskenyér
2 ek. majonéz
1 ek. dijoni mustár
4 szelet füstölt tarja
10 dkg reszelt trappista sajt
3 tojás
10 dkg vaj
4 szem koktélparadicsom
2 szál zöldhagyma
Elkészítés:
1. A kenyérszeleteket megkenjük a majonézzel és a mustárral. 4 szeletre 1-1 szelet tarját fektetünk, ráhalmozzuk a sajtot, majd befedjük 1-1 szelet kenyérrel. Összenyomjuk annyira, hogy egyben maradjon.
2. A tojásokat nagyobb tálban felverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és megforgatjuk benne a kenyereket. A felforrósított vajban aranyszínűre sütjük. A kenyereket átlósan félbevágjuk és a koktélparadicsommal meg a zöldhagyma-szeletekkel díszítve frissen tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 darab: 680 kcal
További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a Recepttár.hu oldalon talál!
Fotó: Recepttar.hu