TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Kétsajtos gofri paradicsomraguval

Hozzávalók 4 személyre:
1 cs. bazsalikom
8 dkg vaj
3 tojás
15 dkg liszt
1 tasak sütőpor
2 dl tej
15 dkg márványsajt
30 dkg koktélparadicsom
4 ek. olívaolaj
10 dkg camembert

Elkészítés:
1. A bazsalikomot leöblítjük, a leveleit apróra vágjuk. A vajat habosra verjük a tojással, hozzákeverjük a lisztet és a sütőport, felengedjük a tejjel. Belemorzsoljuk a márványsajtot, hozzáadjuk a felaprított bazsalikom felét, sózzuk, csipetnyi cukrot teszünk bele. A gofrisütőt előkészítjük, kivajazzuk, felforrósítjuk, a masszát megsütjük benne.
2. Közben a paradicsomot megmossuk, apróra vágjuk, meglocsoljuk az olívaolajjal, meghintjük sóval és frissen őrölt borssal, majd a maradék bazsalikommal összeforgatjuk. A camembert sajtot kis darabokra vágjuk. A kisült gofrit a camembertfalatokkal és a paradicsomraguval tálaljuk.

Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 695 kcal

További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a Recepttár.hu oldalon talál!

Fotó: Recepttar.hu