TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Sütőben is készülhet!

Hozzávalók 4 személyre:

4 db csirke felsőcomb
4 krumpli
10 dkg koktélparadicsom
1 fej lila hagyma
2 ek. olívaolaj
friss zöldfűszerek (oregánó, petrezselyem, rozmaring, bazsalikom)

A páchoz:
1 tk. dijoni mustár
1 ek. citromlé
3 ek. olívaolaj
1 tk. őrölt pirospaprika
2 gerezd fokhagyma
só, bors

Elkészítés:
1. A húst megmossuk, sózzuk, borsozzuk. A pác hozzávalóit összekeverjük, és a húst bevonjuk vele, félretesszük 1-2 órára.
2. A krumplit és a koktélparadicsomot megmossuk, negyedekre vágjuk. A lila hagymát meghámozzuk, cikkekre vágjuk. Tűzálló tálba rakjuk a zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, olajjal meglocsoljuk.
3. Ráhelyezzük a húsokat, és a maradék pácot is ráöntjük. Zöldfűszerekkel megszórjuk. 180 °C-os sütőben kb. 45 perc alatt készre sütjük.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 adag: 320 kcal

További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a Recepttár.hu oldalon talál!

Fotó: Recepttar.hu