Tojásos libatepertőkrém
Hozzávalók 4 személyre:
3 tojás
1 nagyobb fej vöröshagyma
25 dkg libatepertő
1 ek. mustár
1 ek. finomra vágott snidling
Elkészítés:
1. A tojásokat keményre főzzük, jól lehűtjük, majd megpucoljuk. A hagymát megtisztítjuk, négybe vágjuk.
2. A tepertőt (ha túl nagyok a darabok, kisebbre vagdossuk) a főtt tojásokkal és a hagymával együtt ledaráljuk.
3. Az így kapott krémet sóval, borssal, a mustárral és az aprított snidlinggel ízesítjük. Friss, ropogós kenyérrel vagy kiflivel kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 310 kcal
További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a Recepttár.hu oldalon talál!
Fotó: Recepttar.hu