TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Fagyis nyalóka

Hozzávalók 6 jégkrémhez:
20 dkg őszibarack
10 dkg túró
1 dl joghurt
cukor ízlés szerint (elhagyható)

Elkészítés:
1. A barackokt meghámozzuk, kimagozzuk. A túróval és a joghurttal összeturmixoljuk, és ha
szükséges, kevés cukorral édesítjük.
2. A masszát jégkrémtartóba öntjük (mini joghurtos pohár is megfelel), pálcikát teszünk bele,
majd egy éjszakára, de minimum 3 órára a fagyasztóba tesszük.
3. Tálaláskor a kezünkkel kicsit átmelegítjük a jégkrémtartót, így könnyen kijön a formából a
jégkrém.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 4 óra múlva
1 darab: 45 kcal

További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a Recepttár.hu oldalon talál!
Fotó: Recepttar.hu