TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Készítse elő a konyhában, és a húsütést bízza a grillrácsra!

Hozzávalók 4 személyre:
50 dkg csirkemellfilé
5 kisebb fej lila hagyma
1-1 db piros, sárga és zöld kaliforniai paprika
2 cukkini
2 gerezd fokhagyma
4 ek. olívaolaj
3 ek. méz
4 ek. szójaszósz
Elkészítés:
1. A csirkemellet megmossuk, leszárítjuk, felszeleteljük. A zöldségeket megtisztítjuk,
nagyobb darabkákra, a fokhagymát apróra vágjuk. Az olívaolajat elkeverjük a mézzel,
a szójaszósszal és a fokhagymával, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Üveg vagy
porcelántálban összeforgatjuk a húst és a zöldségeket, a pácot, és lefedve legalább 2
órára a hűtőbe tesszük.
2. Pácolás után a húst és a zöldségeket felváltva nyársra húzzuk. A forró grillen 15-20
perc alatt megsütjük. Közben gyakran forgatjuk és a megmaradt páccal kenegetjük.
Pitával tálaljuk, paradicsomsalátát kínálhatunk hozzá.
Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 3 óra múlva
1 adag: 620 kcal

További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a Recepttár.hu oldalon talál!
Fotó: Recepttar.hu