TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Fetával töltött barack sonkaköpenyben, zöldségekkel

Hozzávalók 4 személyre
8 szem őszibarack
15 dkg feta sajt
1 nagyobb, piros húsú kaliforniai paprika
4 szál zöldhagyma
8 hajszálvékony szelet szárított sonka

Elkészítés:
1. A barackokat meghámozzuk, elfelezzük, kimagozzuk. A fetát kis darabokra vágjuk. A paprikát megmossuk, kimagozzuk, húsát a fél barackokhoz hasonló nagyságú darabokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, 3 centis darabokra vágjuk. A sonkaszeleteket elfelezzük.
2. Minden fél barackba egy-egy darabka sajtot teszünk, belegöngyöljük fél szelet sonkába, és a felkockázott paprikával és a hagymával váltakozva nyársra húzzuk. A grillrácsra vagy vasserpenyőbe helyezzük, és többször átforgatva kb. 10 percig sütjük. Zöldsalátát is kínálhatunk hozzá.

Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 245 kcal

További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a Recepttár.hu oldalon talál!
Fotó: Recepttar.hu