TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Gluténmentes, laktózmentes

Hozzávalók 12 darabhoz
10 dkg kókuszolaj
10 dkg kukoricaliszt
5 dkg barna rizsliszt
5 dkg nádcukor
2 tk. sütőpor
1 citrom reszelt héja és leve
30 dkg áfonya

Elkészítés:
1. A sütőt 170 °C-ra előmelegítjük. Muffin papírkosárkákkal kibélelünk egy 12 részes muffinsütőt.
2. A kókuszolajat felolvasztjuk. A liszteket a cukorral és sütőporral összekeverjük. Beledolgozzuk az olajat, a citrom levét és reszelt héját, jól összedolgozzuk.
3. A formák alján elosztjuk az áfonya felét, majd ráöntjük a tésztát. A sütőben 25 perc alatt készre sütjük. Hűlni hagyjuk, a tetejére halmozzuk a maradék áfonyát, és így fogyasztjuk.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 darab: 165 kcal

További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a Recepttár.hu oldalon talál!
Fotó: Recepttar.hu