TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Barackkal és márványsajttal sült szűzérmék

Hozzávalók 4 személyre:
60 dkg szűzpecsenye
6 szem sárgabarack
10 dkg rukola
2-3 ek. olaj
1 zöldségleveskocka
10 dkg gorgonzola (márványsajt)

Elkészítés:
A húst a hártyájától megtisztítjuk, majd kb. 3 cm széles szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. A barackokat megmossuk, ízlés szerint a héját is lehúzhatjuk, kimagozzuk és negyedekre vágjuk. A rukolát leöblítjük.
A sütőt 160 °C-ra előmelegítjük. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és magas hőfokon a hússzeletek mindkét oldalát 2-2 perc alatt lepirítjuk, majd sütőtálba helyezzük.
A leveskockát kb. 1 dl forró vízben feloldjuk. A húsra rátesszük a barackdarabokat és közé morzsoljuk a sajtot. Felöntjük a levessel és a sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük. Ha kész, gazdagon megszórjuk a rukolával. Friss bagettet is kínálhatunk hozzá.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 380 kcal


További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a Recepttár.hu oldalon talál!

Fotó: Recepttar.hu