TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Pisztáciás epertatár

Hozzávalók 4 személyre:
50 dkg eper
15 dkg nem sózott, tisztított pisztácia
1 ek. barna cukor
1 kis csokor menta

Elkészítés:
1. Az epret megmossuk, feldaraboljuk, és meghintjük a barna cukorral. A mentát leöblítjük, felaprítjuk, az eperhez keverjük, 1-2 órára a hűtőbe tesszük. A pisztáciát apróra törjük, a mentaleveleket finomra aprítjuk.
2. Tálaláskor az epret szűrőben kicsit lecsepegtetjük, és összekeverjük a pisztáciával. Fém körgyűrű segítségével tányérra rendezzük (vagy csak kisebb tálkákba kanalazzuk) és azonnal kínáljuk.

Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 adag: 275 kcal


További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a Recepttár.hu oldalon talál!


Fotó: Recepttár.hu