TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Juhtúrókrémes vendégváró

Hozzávalók 8 adaghoz:
10 dkg juhtúró
2 ek. mascarpone
8 dkg vaj
8 szelet Pármai sonka
A petrezselyemgolyóhoz:
10 dkg vaj
1 cs. finomra vágott petrezselyem
3 szelet fekete kenyér

Elkészítés:
1. A juhtúrót kikeverjük a mascarponével, majd a habosra kevert vajjal. Kiterítünk 1 szelet sonkát, megkenjük a juhtúrós krémmel, majd sonka jön, így rétegezzük, míg van alapanyagunk. Fagyasztóba tesszük kb. 1 órára.
2. A petrezselyemgolyókhoz a vajat megsózzuk, kiskanállal kerekre formázzuk (vághatjuk kockára is), és a felaprított petrezselyemben megforgatjuk.
3. A megdermedt sonkatorta széleit levágjuk, felkockázzuk, majd a petrezselymes vajjal és kenyérrel vagy kaláccsal tálaljuk.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1,5 óra múlva
1 adag: 235 kcal


További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a Recepttár.hu oldalon talál!


Fotó: Recepttár.hu