TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Tonhalsaláta

Hozzávalók 4 személyre:
1 konzerv szójababcsíra
1 konzerv morzsolt kukorica
1 konzerv tonhal olajos lében
2 avokádó
1 citrom

Elkészítés:
1. A szójababcsírát és a kukoricát lecsepegtetjük. A tonhalat szintén lecsepegtetjük, de a levét felfogjuk.
2. Az avokádót kettévágjuk, kimagozzuk, az egyik fél húsát kockákra vágjuk, a maradékot villával összetörjük.
3. Az avokádópépet simára keverjük a tonhal levével, a citromlével, sóval, borssal ízesítjük. Beleforgatjuk a kukoricát, a szójacsírát és az avokádókockákat. Tányérokba szedjük, és tetejére halmozzuk a tonhalat.

Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 350 kcal


További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a Recepttár.hu oldalon talál!


Fotó: Recepttár.hu