TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Az ehető virágok számát szeretnénk szaporítani ezzel a recepttel! Kenyeret is kínáljunk hozzá!

Hozzávalók 12 darabhoz:
4-5 szál zöldhagyma
12 szem cherryparadicsom (ovális alakú)
1 gerezd fokhagyma
10 dkg natúr krémsajt

Elkészítés:
1. A zöldhagymát megmossuk, szálaira szedjük, egyforma hosszú darabokra vágjuk és az egyik végüket hegyesre vágjuk.
2. A paradicsomokat megmossuk, leszárítjuk. (Szép tulipánokat csak az ovális alakú cherryparadicsomból tudunk készíteni!) A paradicsomokat egyesével hosszában, nem teljesen négybe vágjuk, az aljára kiskéssel lyukat szúrunk, és mindegyik lyukba 1-1 szál zöldhagymát szúrunk.
3. A fokhagymát meghámozzuk, áttörjük. A krémsajtot simára keverjük a fokhagymával, kevés sóval, borssal, és műanyag habzsákba szedjük.
4. A paradicsomokat az egyik kezünkkel kicsit megnyitjuk a vágásoknál és mind a négy oldalról megtöltjük a krémsajttal. A kész tulipánokat kb. 30 percre a hűtőbe tesszük, majd friss kaláccsal, kenyérrel, pékáruval kínáljuk.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 darab: 20 kcal


További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a Recepttár.hu oldalon talál!


Fotó: Recepttár.hu