Házibuli, farsangi parti – fogadja ezzel a falaktával a vendégeket! Azonnal feldobja a hangulatot, és kezdődhet a mulatság!
Hozzávalók 4 koszorúhoz:
2 csomag kinyújtott friss leveles tészta (27,5 dkg/csomag)
48 db mini virsli
1 tojás
1 ág rozmaring
A tálaláshoz ketchup, mustár, majonéz
Elkészítés:
1. A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük. A tésztát kiterítjük, és akkora téglalapokra vágjuk, amekkorába a mini virsliket belecsavarhatjuk.
2. Kibélelünk sütőpapírral egy tepsit. A tésztába tekert virsliket tízesével koszorúformába rendezzük a tepsin úgy, hogy az illesztés alul legyen. A belső részeket kissé összenyomkodjuk, hogy megtartsák a formájukat. Megkenjük felvert tojással, megszórjuk felaprított rozmaringgal, és kb. 15 perc alatt megsütjük. Ketchuppal, mustárral, majonézzel tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 koszorú: 950 kcal
További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a Recepttár.hu oldalon talál!
Fotó: Recepttar.hu