TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Dobáljuk egy nagy fazékba a hozzávalókat, és máris kész a vacsora!

Hozzávalók 4 személyre:
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
2 nagy paradicsom
25 dkg gomba
1 nagy marék friss spenót
4-6 db fehér kolbász
3 ek. olívaolaj
6 dl húsleves (vagy 6 dl víz és fél kocka)
25 dkg színes csavart tészta

Elkészítés:
1. A hagymát, a fokhagymát, a paradicsomot megtisztítjuk, felaprítjuk. A gombát 2 vagy 4 darabba vágjuk, nagyságtól függően. A spenótleveleket megmossuk, csíkokra vágjuk. A kolbászt felkarikázzuk.
2. Mély lábosban az olajon megdinszteljük hagymát, hozzáadjuk a kolbászt és a gombát, kis ideig pirítjuk rajta, sózzuk, borsozzuk, és felöntjük a húslevessel. Felforraljuk.
3. Beletesszük a tésztát, a lángot levéve lefedve tíz percig főzzük. Belekeverjük a spenótot és a paradicsomot is, és még pár percig főzzük. Szükség szerint sózzuk, borsozzuk.

Tipp: Tálaláskor szórjuk meg sajttal.

Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 550 kcal


További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a Recepttár.hu oldalon talál!

Fotó: Recepttar.hu