TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Körtés cézár saláta

Hozzávalók 4 személyre:
20 dkg salátamix
4 szál zöldhagyma
2 gerezd fokhagyma
4 körte
2 ek. majonéz, light
1 ek. dijoni mustár
2 kk. szezámmag
20 dkg gépsonka
4 szelet teljes kiőrlésű szendvicskenyér
1 ek. olaj
1 ek. reszelt parmezán sajt

Elkészítés:
1. A salátaleveleket leöblítjük, összetépkedjük. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A körtét megmossuk, kimagozzuk, vékony gerezdekre daraboljuk.
2. Összekeverjük a hagymát, a majonézt, a mustárt, a fokhagymát, a szezámmagot, és a salátára öntjük. Beleforgatjuk a körtét is.
3. A sonkát és a kenyeret kis kockákra vágjuk. Az olajat serpenyőben felforrósítjuk, a húst és kenyeret hirtelen megpirítjuk benne. Tányérra tesszük a salátát, rászórjuk a pirított sonkát, a kenyérkockákat és a parmezán sajtot.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: Kb. 30 perc múlva
1 adag: 410 kcal


További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a Recepttár.hu oldalon talál!

Fotó: Recepttar.hu