TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Lehet vacsora, vagy becsomagolva tökéletes uzsonna!

Hozzávalók 4 személyre:
4 szelet pulykaérme (15 dkg-os szeletek)
2 ek. olaj
1 db 30 dkg-os bagett
10 dkg bazsalikomos pesto
4 közepes paradicsom
25 dkg mozzarella

Elkészítés:
1. A pulykát megmossuk, megsózzuk, megborsozzuk. Az olajat felforrósítjuk, a hússzeleteket mindkét oldalát megpirítjuk benne. Kiszedjük.
2. A bagettet hosszában félve, és keresztben 3-4 darabra vágjuk, és a forró serpenyőben, a hús után megpirítjuk a belsejét. A kenyeret megkenjük pesztóval, rátesszük a sült pulykaszeleteket.
3. A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük. A paradicsomot megmossuk, a mozzarellát lecsepegtetjük, mindkettőt vékony karikákra vágjuk. A paradicsomot a húsra rakjuk, ráfektetjük a sajtot, és a sütőben kb. 8 percig pirítjuk.

Munka: kb. 25 perc
Fogyasztható: kb. 35 perc múlva
1 adag: 740 kcal


További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a Recepttár.hu oldalon talál!


Fotó: Recepttár.hu