TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Grillezett sajt lecsóval

Hozzávalók 4 személyre:
3 fej vöröshagyma
4 ek. olaj
1 zöld cukkini
2 sárga cukkini
3 gerezd fokhagyma
1 csokor kapor
6 tv paprika
3 paradicsom
60 dkg grillsajt vagy kecskesajt (amit lehet pirítani)

Elkészítés:
1. A hagymát meghámozzuk, felszeleteljük, 2 ek. olajon elkezdjük dinsztelni, megsózzuk. Közben a cukkinit megmossuk, végeit levágjuk, ha kell, magjait kikaparjuk, majd 1 centis darabokra vágjuk. A hagymára szórjuk, és kb. 10 percig főzzük.
2. A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk. A kaprot leöblítjük, felaprítjuk. A paprikát, a paradicsomot megmossuk, kisebb darabokra vágjuk. A 10 perc után a tökhöz keverjük a fokhagymával együtt, majd még 10-15 percig főzzük. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a kaprot.
3. A sajtot felszeleteljük 1,5 cm vastag szeletekre. Serpenyőben olajat hevítünk és lepirítjuk a sajtok mindkét oldalát. A lecsóval tálaljuk.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 460 kcal


További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a Recepttár.hu oldalon talál!


Fotó: RAS / Recepttár