TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Újítsuk meg a reggeli rántottát!

Hozzávalók 6 adaghoz:
80 dkg koktélparadicsom
1 ek. felaprított, friss oregánó
4 tojás
3 dl tej
12 dkg liszt
3 ek. reszelt parmezán sajt
2 ek. olívaolaj
vaj a sütőformákhoz

Elkészítés:
1. A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük. A paradicsomokat megmossuk, szárazra törölgetjük.
Serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat, és a paradicsomokat rázva, forgatva néhány perc alatt elősütjük benne.
2. Kivajazunk 6 db, kisebb kerámia sütőformát, elosztjuk bennük a paradicsomokat, megszórjuk az oregánóval.
3. Egy tálban felverjük a tojásokat, hozzáadjuk a tejet, a lisztet, a parmezánt, jól elkeverjük, sózzuk, borsozzuk és ráöntjük a paradicsomokra. A sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük. Langyosan tálaljuk.

Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 265 kcal


További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a Recepttár.hu oldalon talál!


Fotó: RAS / Recepttár