TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Így sütik a csirkecombot az olaszok. Utánozni ér!

Hozzávalók 4 személyre:
4 egész csirkecomb
1 ek. sültcsirke fűszersó
2 ek. olívaolaj
4 ág kakukkfű
4 paradicsom
1 nagy gombóc mozzarella (25 dkg)
2 ág friss bazsalikom

Elkészítés:
1. A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük. A combokat megmossuk, bedörzsöljük fűszersóval, és bőrös felükkel felfelé tűzálló tálba vagy tepsibe fektetjük. Meglocsoljuk olívaolajjal, rászórjuk a kakukkfüvet, és 35 percig sütjük.
2. Közben a paradicsomot megmossuk, a mozzarellát lecsepegtetjük, mindkettőt hasonlóan vékony szeletekre vágjuk. A sütési idő letelte után megforgatjuk a combokat, paradicsomot, majd mozzarellát rakunk rájuk, megszórjuk bazsalikommal, és még kb. 10 percig sütjük, amíg a sajt megpirul.

Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 395 kcal


További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a Recepttár.hu oldalon talál!


Fotó: RAS / Recepttár