TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Dinnyével pikáns falatkákat, salátát is készíthetünk, kóstoljuk meg bátran.

Hozzávalók kb. 10 darabhoz:
1 kisebb görögdinnye fele
1 nektarin
2 avokádó
1/2 citrom leve
2-3 szál metélőhagyma

Elkészítés:
1. A dinnyét félbe-, majd kb. 1,5 centi vastag szeletekre vágjuk, óvatosan kimagozzuk. Kocka, kör vagy virág, esetleg szív alakú kiszúró formával elkészítjük a dinnyelapokat, félretesszük.
2. A nektarint és az avokádót kimagozzuk, az utóbbit meg is hámozzuk, és mindet apró kockákra vágjuk. Összekeverjük, meglocsoljuk a citrom levével.
3. A dinnyeszeletkékre halmozunk egy keveset az avokádós nektarinból, és megszórjuk apróra vágott metélőhagymával. Tálalásig hűtőben tároljuk.

Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 220 kcal


További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a Recepttár.hu oldalon talál!


Fotó: RAS / Recepttár